Transfernieuws

'Bayern wil nóg een Nederlander: Dumfries in beeld als concurrent voor Mazraoui'

'Bayern wil nóg een Nederlander: Dumfries in beeld als concurrent voor Mazraoui'

05-01-2023 14:01
2

Na Daley Blind is ook Denzel Dumfries in beeld bij Bayern München. Der Rekordmeister zou in de rechtsback de ideale vervanger zien voor Benjamin Pavard.

Hasan Salihamidzic is druk bezig met het aantrekken van versterkingen voor de backposities bij Bayern München. Op linksback lijkt het probleem voorlopig opgelost met het aantrekken van Daley Blind, maar op rechtsback is de Duitse grootmacht nog niet klaar. Pavard lijkt deze winter of zomer te vertrekken bij Bayern, waardoor de club op zoek moet naar een vervanger.

Zowel Dumfries als Olympique Lyon-back Malo Gusto zouden in beeld zijn om de vacature die ontstaat de vervullen. Dat meldt het Duitse TZ. Mocht Pavard namelijk vertrekken, dan heeft Bayern alleen Noussair Mazraoui nog voor de rechtsbackpositie. Gusto (19) heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Fransen, waardoor een verkoop deze zomer noodzakelijk lijkt voor Lyon. Bayern is ook op de hoogte van de financiële problemen van Internazionale, waardoor ook Dumfries in beeld is.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!