Nieuws

Spaanse amateur teleurgesteld na duel met idool Hazard: 'Liep anoniem op het veld'

Spaanse amateur teleurgesteld na duel met idool Hazard: 'Liep anoniem op het veld'

5 januari - 13:40
0

Eden Hazard maakte tijdens het bekerduel met de amauteurs van CP Cacereno wederom weinig indruk. Carmelo Merenciano, speler van de tegenstander van Real Madrid, vertelde bij El Chriniguito teleurgesteld te zijn in de Belg.

"Ik hou van hem en het soort voetbal dat hij wil brengen, maar ik weet het niet meer, hoor", begint Merenciano, die zelf ook één helft speelde voor de vierdeklasser, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Zoals hij nu voor de dag kwam, had ik hem als tegenstander helemaal niet verwacht. Het was alsof het hem allemaal niets kon schelen. Hij liep anoniem op het veld rond. Hij vroeg de bal niet, wandelde veel en liep maar heel weinig. In mijn ogen heeft Hazard het talent om tot de beste spelers ter wereld te behoren, maar mist hij de mentaliteit om dat ook te doen."

Trainer Carlo Ancelotti was na afloop mild voor Hazard. "Ik vind het moeilijk om de individuele prestaties van mijn spelers te beoordelen. Op zo’n grasveld viel moeilijk te spelen. We deden het daarom met lange ballen. Kleinere spelers als Hazard en Rodrygo hebben het dan lastig."

Real Madrid won uiteindelijk met 0-1 van de Spaanse amateurs en bekerde zo verder in de Copa del Dey.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie