Transfernieuws

Romano: 'Chelsea heeft beet en strikt verdediger van 40 miljoen euro'

Romano: 'Chelsea heeft beet en strikt verdediger van 40 miljoen euro'

05-01-2023 12:19

Chelsea FC lijkt de derde winterversterking binnen te hebben in Benoît Badiashile. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is de deal in kannen en kruiken en hebben The Blues de gewenste verdediger te pakken.

De verdediger verlaat AS Monaco voor ongeveer 38 miljoen euro, aldus Romano. Alle papieren zouden zijn getekend en niets staat een overgang nog in de weg. De nodige medische keuringen hebben ook al plaatsgevonden, het enige wat nog rest is de officiële bekendmaking van Chelsea en Monaco. De Londense club staat op een teleurstellende tiende plek in de Premier League en kan de verdedigende versterking goed gebruiken.

Badiashile is een Frans international die in 2018 doorbrak bij Monaco. De verdediger speelde dit seizoen elf wedstrijden in de Ligue 1 en was daarin twee keer trefzeker. Het is de verwachting dat Badiashile een langdurig contract tekent bij The Blues. Clubeigenaar Todd Boehly houdt het liefst het Amerikaanse model aan, waarin sporters langer worden vastgelegd dan de gebruikelijke vijf jaar. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!