Transfernieuws

'Turkse topclub meldt zich bij Real Madrid voor tijdelijke overname van Hazard'

'Turkse topclub meldt zich bij Real Madrid voor tijdelijke overname van Hazard'

05-01-2023 11:41
1

Fenerbahçe zou zich hebben gemeld bij Real Madrid voor de tijdelijke overname van Eden Hazard. De Belgische aanvaller komt niet aan de bak bij De Koninklijke en daar wil de Turkse topclub gebruik van maken. 

Volgens Fichajes is Fenerbahçe bereid een groot deel van het salaris van Hazard op zich te nemen. De 31-jarige Belg kwam dit seizoen pas drie keer in actie in de Primera División. Hazard was bij de nationale ploeg van België wél basisklant, maar de aanvaller kondigde onlangs zijn afscheid aan bij de Rode Duivels. 

Hazard lijkt vooralsnog niet geïnteresseerd in een Turks avontuur, maar wellicht ziet Real het wel als oplossing. De aanvaller imponeerde tussen 2008 en 2012 bij LOSC Lille en verdiende daar een transfer naar Chelsea FC mee. Hazard behoorde zeven jaar lang tot de absolute wereldtop bij Chelsea en vertrok in 2019 naar Madrid. De periode van Hazard in Spanje kan als teleurstellend worden omschreven. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!