Nieuws

'Chelsea biedt Ziyech aan als ruilmiddel bij deal, Benfica weigert mee te werken'

'Chelsea biedt Ziyech aan als ruilmiddel bij deal, Benfica weigert mee te werken'

05-01-2023 10:45
2

Hakim Ziyech is door Chelsea FC aangeboden bij een deal voor Enzo Fernández, meldt het Portugese Record. De Londense club heeft liefst 90 miljoen euro over voor de WK-winnaar en zou ook nog drie spelers willen ruilen voor de middenvelder.

Het Portugese medium schrijft dat Chelsea naast 90 miljoen euro ook Ziyech, David Datro Fofana en Andrey Santos op huurbasis naar de ploeg van Roger Schmidt wil sturen. Santos is nog niet officieel aangekondigd als speler van Chelsea, maar is hard op weg naar The Blues. Chelsea zou doorhebben dat Benfica goed is in het opleiden van spelers en probeert op deze manier zijn slag te slaan, wordt geschreven. 

Benfica zou het bod hebben afgewezen en wil Fernández koste wat kost bij de club houden. Het zou aantonen hoe ver Chelsea bereid is te gaan voor de WK-winnaar, die op Qatar hoge ogen gooide met de nationale ploeg van Argentinië. De onderhandelingen tussen de twee clubs zijn nog altijd gaande, maar inmiddels is de sfeer flink omgeslagen. Benfica blijft volhouden alleen te verkopen wanneer de ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro wordt betaald. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!