Nieuws

'Streep door nog een PSV-exit: jeugdexponent wil seizoen in Eindhoven afmaken'

'Streep door nog een PSV-exit: jeugdexponent wil seizoen in Eindhoven afmaken'

05-01-2023 08:58

Johan Bakayoko lijkt 'gewoon' bij PSV te blijven. De aanvaller van de Eindhovenaren werd de afgelopen weken in verband gebracht met een tijdelijk vertrek.

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder dat Bakayoko mogelijk op weg zou zijn naar NEC Nijmegen, waar de aanvaller op huurbasis het seizoen af zou kunnen maken. Niets blijkt nu minder waar. Als het aan de aanvaller zelf ligt, maakt hij het seizoen gewoon af bij de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy. Dat meldt het ED.

De jeugdexponent van de Eindhovenaren wil 'via de weg van de geleidelijkheid opklimmen bij PSV, dat nog altijd in de 19-jarige aanvaller gelooft', schrijft de lokale krant. Bakayoko kwam dit seizoen tot 12 duels voor PSV waarin hij drie keer scoorde.

Verder speelt Bakayoko zijn duels voornamelijk in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong PSV. Daar was de Belgische aanvaller vorig seizoen een van de revelaties. In totaal was Bakayoko in 32 duels goed voor zeventien goals en twaalf assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!