Transfernieuws

'Romano komt met Chelsea-bod op Fernández: groot verschil in vraagprijs Benfica'

'Romano komt met Chelsea-bod op Fernández: groot verschil in vraagprijs Benfica'

04-01-2023 22:52
1

De transfer van Enzo Fernández van Benfica naar Chelsea lijkt voorlopig van de baan. Het verschil tussen vraag en aanbod is te groot, meldt Fabrizio Romano.

De interesse van The Blues in de WK-uitblinker namens wereldkampioen Argentinië is inmiddels een publiek geheim. De middenvelder zelf zou wel oren hebben om de oversteek naar Engeland te maken, maar een akkoord tussen beide clubs is nog ver weg.

Ondanks berichtgeving in verschillende media zou Chelsea 'nooit' van plan zijn geweest om aan de vraagprijs - tussen de 120 en 127 miljoen euro - van De Adelaars te voldoen. Volgens informatie van de Italiaanse transferexpert was het bedrag dat de Londenaren aan de Portugezen wilden betalen nooit hoger dan 85 miljoen euro.

In het huidige contract van Fernández zou een ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro staan. 'Er is geen akkoord na de meeting van vanmiddag (woensdagmiddag, red.)', benadrukt Romano tot slot.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!