Transfernieuws

'PSV kan komst van Malen vergeten: 'Hij is noch te koop en noch te huur''

'PSV kan komst van Malen vergeten: 'Hij is noch te koop en noch te huur''

04-01-2023 21:55 Laatste update: 21:58
1

PSV kan een eventuele huurtransfer van Donyell Malen vergeten. Volgens Sky Sport Deutschland is een transfer van de Oranje-international uitgesloten.

Vorige week bracht het Eindhovens Dagblad naar buiten dat de Nederlander op het verlanglijstje bij PSV stond en gezien werd als potentiële opvolger van de naar Liverpool Cody Gakpo. Volgens informatie van Sky Sports-journalist Sven Westerschulze staat Borussia Dortmund echter niet open voor een vertrek van Malen.

'BVB is niet van plan om Malen in de winter af te staan', schrijft hij op Twitter. 'Hij is noch te koop, noch te huur. De opties in het aanvallend opzicht zijn momenteel schaars.' Daarnaast zouden Die Borussen de fianciële mogelijkheden ontberen om zelf een vervanger aan te trekken én is hoofdtrainer Edin Terzic ervan overtuigd dat Malen meer kan laten zien dan hij in de eerste seizoenshelft gedaan heeft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!