Transfernieuws

'Deense topclub wil voormalig Eredivisie-topscorer verlossen van Celtic-bank'

'Deense topclub wil voormalig Eredivisie-topscorer verlossen van Celtic-bank'

04-01-2023 21:47
1

Giorgos Giakoumakis zou Celtic kunnen verlaten voor FC Midtjylland. De voormalig topscorer van de Eredivisie - en huidig bankzitter in Schotland - staat in de nadrukkelijke belangstelling van de club uit Denemarken.

 Dat melden diverse toonaangevende Deense media, waaronder TipsBladet en BT. Gezien zijn 'flinke cv' is het een 'grote uitdaging' voor FC Midtjylland om Giakoumakis te strikken, schrijft BT. Volgens de Schotse krant The Daily Record zet Celtic in op een vraagprijs van een kleine zes miljoen euro. Het is nog niet duidelijk of de Denen hieraan willen voldeon.

Toch is er sprake van concrete interesse in de topscorer van het Eredivisie-seizoen 2020/21 met 26 goals namens VVV-Venlo. Dankzij zijn sterke prestaties verdiende de Griekse international destijds een transfer naar The Bhoys.

In zijn eerste seizoen was Giakoumakis onomstreden en verscheen hij steevast binnen de lijnen, maar dit seizoen is zijn situatie anders. In slechts vier competitiewedstrijden mocht de Celtic-spits zich in de huidige jaargang laten zien.

Met 25 goals in 55 duels namens de Schotse topclub kan de goaltjesdief desalniettemin uitstekende statistieken overleggen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!