Nieuws

'Kolos' Botman maakt indruk bij Newcastle United: 'Hij is nog steeds ongeslagen'

'Kolos' Botman maakt indruk bij Newcastle United: 'Hij is nog steeds ongeslagen'

04-01-2023 16:39 Laatste update: 16:44
4

Sven Botman maakt indruk in de Premier League bij Newcastle United. De verdediger speelde dinsdagavond met The Magpies 0-0 gelijk bij koploper Arsenal FC.

"Ik ben heel tevreden met ons defensieve spel", citeert Voetbal International manager Eddie Howe. "We waren heel doortastend en verdedigden de gehele wedstrijd als een collectief. Arsenal is een topploeg met heel goede spelers. We wisten dat we op ons best moesten zijn."

De lokale krant Shields Gazette noemt Botman 'een kolos in de lucht'. De oud-Ajacied krijgt een 9 voor zijn optreden van de krant. 'Een indrukwekkend optreden van de Nederlander. Hij werkte de ene na de andere bal weg en is nog steeds ongeslagen', looft Evening Chronicle de linkspoot.

Newcastle United staat momenteel derde in de Premier League. De Engelse club heeft één punt minder dan nummer twee Manchester City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!