Transfernieuws

'AZ-duo imponeert tijdens oefenduel en wekt interesse van Fiorentina en Bologna'

'AZ-duo imponeert tijdens oefenduel en wekt interesse van Fiorentina en Bologna'

4 januari - 07:49
1

Sam Beukema en Tijani Reijnders hebben zich in de kijker gespeeld in de Serie A. Het 24-jarige duo zou in de belangstelling staan van Fiorentina en Bologna, meldt De Telegraaf.

AZ belegde tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft een trainingskamp in Italië, waar onder andere werd geoefend tegen Atalanta Bergamo. De Alkmaarders wonnen die wedstrijd met 0-1, waarin Reijnders en Beukema uitblonken. Dat zagen ook Fiorentina en Bologna.

De kans dat het van wintertransfers gaat komen, lijkt klein. De ochtendkrant stelt dat het 'de eerste speldenprikken kunnen zijn van een aanlokkende zomertransfer.' Mocht het er dan wel van komen, dan zullen de Italianen diep in de buidel moeten tasten. Beukema heeft nog een contract tot de zomer van 2026, terwijl Reijnders nog vast ligt tot medio 2025.

Het zou niet de eerste keer zijn dat AZ een speler van de hand doet bij een club uit de Serie A. In 2021 maakte Teun Koopmeiners de overstap naar Atalanta, waar hij is uitgegroeid tot een bepalende speler.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s