Nieuws

'Feyenoord en Ajax laten oog vallen op verdediger die Mbappé leven zuur maakte'

'Feyenoord en Ajax laten oog vallen op verdediger die Mbappé leven zuur maakte'

03-01-2023 18:49

Zowel Ajax als Feyenoord zouden interesse hebben getoond in Ismaël Doukouré, aldus het Franse Mercato en 1908.nl. Ook Eintracht Frankfurt zou de Franse verdediger nauwlettend in de gaten houden.

Doukouré is een rechtsbenige centrale verdediger die uitkomt voor RC Strasbourg. De Franse laagvlieger was afgelopen winter één van de oefentegenstanders van Feyenoord tijdens het trainingskamp in het Portugese Lagos. Daar zou de Fransman indruk hebben gemaakt op trainer Arne Slot, die met het wegvallen van Gernot Trauner nog een speler op die positie zoekt.

Ook Ajax zou interesse hebben in Doukouré. De Amsterdammers kunnen ook nog wel de nodige versterking in de verdediging gebruiken, aangezien Daley Blind gaat vertrekken en ook Ahmetcan Kaplan voor lange tijd uit de roulatie is wegens een blessure. De landskampioen zou zijn interesse nog niet kenbaar hebben gemaakt bij de Franse club.

Doukouré is pas negentien jaar en speelde dit seizoen acht wedstrijden voor Strasbourg. Met name tijdens zijn optreden tegen Paris Saint-Germain heeft hij zich laten zien. De verdediger wist Kylian Mbappé een aantal keer goed af te stoppen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!