Nieuws

Lammers: 'Hier komen na Gullit en Seedorf is zeker een stimulans voor mij'

Lammers: 'Hier komen na Gullit en Seedorf is zeker een stimulans voor mij'

03-01-2023 15:28

Sam Lammers is blij met zijn overstap naar Sampdoria. De voormalig spits van onder meer PSV en sc Heerenveen gaat komend half jaar op huurbasis spelen voor de club uit Genua.

"De eerste indrukken zijn positief, iedereen binnen de club helpt me meteen om me al thuis te laten voelen", zegt Lammers, die door Atalanta Bergamo verhuurd wordt aan Sampdoria, op de clubsite van de nummer negentien van de Serie A. "Ik ben hier erg blij mee en kan niet wachten tot de wedstrijden weer beginnen."

"Ik ben blij en trots om voor deze geweldige club te spelen", vervolgt de 25-jarige ex-spits van PSV en sc Heerenveen. "Er zit een geweldig verhaal achter: ik hoop Sampdoria te helpen om in de Serie A te blijven, de competitie waar deze club thuis hoort."

Landgenoten Ruud Gullit en Clarence Seedorf kwamen in het verleden ook uit voor Sampdoria. "Na hen hier komen is zeker een stimulans voor mij, zij waren kampioenen. Ik wil me graag verbeteren en een belangrijke speler worden voor deze kleuren. Ik hoop veel doelpunten te maken en die te vieren met onze fans", aldus Lammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!