Nieuws

Linssen openhartig: 'Ik heb gewoon een rot half jaar gehad in Japan'

Linssen openhartig: 'Ik heb gewoon een rot half jaar gehad in Japan'

03-01-2023 14:11 Laatste update: 14:33

Bryan Linssen kende een pittig eerste half jaar in Japan. De voormalig speler van onder meer Feyenoord en Vitesse speelde maar drie wedstrijden door een blessure.

"Ik heb gewoon een rot half jaar gehad, omdat ik geblesseerd ben geweest", vertelt Linssen in de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus van ESPN. "Gelijk in de eerste wedstrijd. Dat was na anderhalve week. Doordat je met elkaar op het veld staat krijg je wel op een gegeven moment een binding. Want je bent iedere keer samen bezig. En ik lag er gelijk tweeënhalve maand uit. Dan ga je de binding ook een beetje missen met je teamgenoten."

Linssen geeft toe dat hij daar veel last van had. "En als je de taalbarrière al hebt dan ga je dat inderdaad wel missen. En ik ben wel iemand – en door kom je nu nog wel meer achter dan dat je dat voorheen wist – wel iemand die van een goede sfeer houdt in de kleedkamer. En die dat nodig heeft en zich daar goed bij voelt ja", aldus de vleugelaanvaller.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!