Transfernieuws

''Hoofdpijndossier' over Ajax-aanval, Amsterdammers azen op twee versterkingen'

''Hoofdpijndossier' over Ajax-aanval, Amsterdammers azen op twee versterkingen'

3 januari - 12:48 Laatste update: 12:48
4

Dat Ajax op zoek is naar een doelman is bekend, maar ook een rechtsbuiten zou erg welkom zijn in Amsterdam. Volgens Voetbal International is die positie momenteel een 'hoofdpijndossier'.

'Hoewel er in november werd ingezet op een frisse wind door de selectie en er niet geheimzinnig werd gedaan over doorselecteren, vielen er afgelopen week weinig nieuwe gezichten te bespeuren in de selectie', schrijft VI. Ajax heeft volgens VI de 'intentie' om nieuwe spelers te halen, nu het vertrek van Antony naar Manchester United nog niet opgelost blijkt te zijn.

Op rechtsbuiten is er namelijk sprake van een 'hoofdpijndossier'. Francisco Conceição werd gehaald voor de toekomst, terwijl Lucas Ocampos erg tegenviel op die positie. Ook Dusan Tadic en Steven Bergwijn kwamen niet uit de verf rechts in de aanval, maar eerstgenoemde is volgens VI de aangewezen persoon om op rechts het seizoen af te maken als er niemand gehaald wordt.

Brian Brobbey en Mohammed Kudus moeten de strijd in de punt van de aanval uitvechten. Tegelijk is het niet zeker dat Kudus na de transferperiode nog in Amsterdam te bewonderen is. Er is veel interesse voor de Ghanees.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie