Transfernieuws

'Geflopte Feyenoord-back afwezig op training, terugkeer naar oude club lonkt'

'Geflopte Feyenoord-back afwezig op training, terugkeer naar oude club lonkt'

03-01-2023 11:25

Fredrik André Bjørkan ontbreekt op de training bij Feyenoord dinsdag. Volgens 1908.nl is de linksback op weg naar zijn oude club FK Bodø/Glimt.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl gaat het om een transfervrije overstap van Hertha BSC naar Bodø/Glimt. De overstap van Bjørkan komt niet als een verrassing. Het contract van de linksback bij de Bundesliga-club werd deze week ontbonden, waardoor er tevens een einde kwam aan de huurdeal met Feyenoord.

De koopoptie van de Rotterdammers komt ook te vervallen, al zag het er niet naar uit dat Feyenoord van plan was deze te lichten. Bjørkan kwam tot één optreden voor de ploeg van trainer Arne Slot. Dat was het met 3-4 gewonnen uitduel met Go Ahead Eagles begin september.

FK Bodø/Glimt hoopt dat de linksback mee kan op trainingskamp. De verdediger vierde volgens 1908.nl deze week nog oud en nieuw in Rotterdam, waarna hij ziek werd.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!