Transfernieuws

'Fernández wil transfer afdwingen, Benfica heeft gewenste opvolger gevonden'

'Fernández wil transfer afdwingen, Benfica heeft gewenste opvolger gevonden'

03-01-2023 08:15 Laatste update: 09:40

Carlos Alcarez moet Enzo Fernández op gaan volgen bij Benfica. De kersverse wereldkampioen staat op het punt om naar Chelsea te verkassen, waardoor de Portugese grootmacht op zoek is naar een vervanger.

Meerdere Zuid-Amerikaanse media melden dat Benfica en Racing Club in onderhandeling zijn over de transfersom voor Alcarez. De twintigjarige middenvelder moet de Argentijnse voetbalclub een bedrag tussen de 20 en 25 miljoen euro gaan opleveren. Naar verluidt kan het Argentijnse talent een contract voor vier seizoenen tekenen in de Portugese hoofdstad.

Fernández gaat na een uitstekend WK in Qatar hoogstwaarschijnlijk een transfer naar Chelsea maken. Er zou zo'n 127 miljoen euro gemoeid zijn met de overstap naar de Londense grootmacht. De kersverse wereldkampioen maakte zich maandag onmogelijk bij Benfica. Fernández zou zich volgens verschillende bronnen niet op de club gemeld hebben voor de training om zodoende de transfer af te dwingen. Volgens het Portugese Record hangt de Argentijn een zware boete boven het hoofd vanwege het missen van een werkdag.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!