Nieuws

'Ambitieus Ajax aast op Brugge-CEO Mannaert, maar lijkt mis te tasten'

'Ambitieus Ajax aast op Brugge-CEO Mannaert, maar lijkt mis te tasten'

03-01-2023 07:27 Laatste update: 07:30
1

Ajax hoopt Vincent Mannaert binnen te halen, meldt Het Laatste Nieuws. De Amsterdammers zien in de CEO van Club Brugge een geschikte vervanger voor Marc Overmars, al lijkt een overstap naar Nederland onwaarschijnlijk.

Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar namen vorig jaar de technische zaken op zich in Amsterdam na het vertrek van Overmars. De directie moet het tweetal wel goedkeuring geven voor de inkomende en uitgaande transfers. Ajax liet al eerder weten op zoek te zijn naar een vervanger voor Overmars, Mannaert lijkt nu een goede optie te zijn.

De kans is echter niet heel groot dat de Amsterdammers de CEO van Club Brugge binnen weten te hengelen. Het Laatste Nieuws schrijft zelft dat een overstap naar Ajax 'uitgesloten' is, mede vanwege de sportieve crisis waarin de Belgische grootmacht momenteel verkeert. Naar verluidt probeerde de regerend landskampioen ook al Alex Kroes naar Amsterdam te halen, maar hij vertrok uiteindelijk naar AZ.

Ajax zat de laatste jaren al vaker om de tafel met Mannaert. De CEO van Club Brugge haalde onder meer ex-Ajacieden Noa Lang, Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil naar België.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!