Transfernieuws

'Transfer van Fernández naar Chelsea nu heel dichtbij: 127 miljoen euro geboden'

'Transfer van Fernández naar Chelsea nu heel dichtbij: 127 miljoen euro geboden'

02-01-2023 23:25 Laatste update: 23:30

De kans dat Enzo Fernández naar Chelsea verkast wordt met de dag groter. Volgens de Italiaanse transferexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio worden de laatste details deze week besproken.

De transfercarrousel rondom Fernández draait op volle toeren sinds zijn prestaties op het WK. De Argentijn werd uitgeroepen tot talent van het toernooi, waarmee hij zich in de kijker heeft gespeeld van vele Europese topclubs. De kans is nu echt groot dat Chelsea als winnaar uit de bus gaat komen.

Volgens Romano is Fernández persoonlijk al akkoord en is ook een overeenkomst tussen Benfica en The Blues zeer dichtbij. Di Marzio rept over een totaalsom van 127 miljoen euro, wat een stuk meer is dan het bedrag van 120 miljoen euro dat eerder de revue passeerde.

Mocht de deal ervan komen, dan is de volgende miljoenendeal van Chelsea binnen. De Londenaren gaven dit seizoen al bijna 300 miljoen euro uit, waar nog eens een slordige 170 miljoen euro bijkomt wanneer de transfer van Fernández wordt beklonken. De andere veertig miljoen gaat worden besteed aan Benoit Badiashile, de verdediger van AS Monaco die op korte termijn wordt gepresenteerd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!