Transfernieuws

'Bayern kan zoektocht naar stand-in Neuer bijna staken, doelwit bijna binnen'

'Bayern kan zoektocht naar stand-in Neuer bijna staken, doelwit bijna binnen'

02-01-2023 23:00

Bayern München lijkt op een haar na de vervanger van de geblesseerde Manuel Neuer te kunnen presenteren. Yann Sommer van Borussia Mönchengladbach zou de overstap naar de koploper van de Bundesliga willen maken.

Dat meldt de Süddeutsche Zeitung. Sommer zou vlak voor de jaarwisseling kenbaar hebben gemaakt dat hij graag een transfer zou willen maken. Gladbach zou daar wel aan mee willen werken, maar wel op voorwaarde dat Bayern met de juiste transfersom over de brug komt. De club zelf zou zelfs al aan een vervanger denken: Matthew Ryan van FC Kopenhagen.

De reden dat Bayern op zoek is naar een nieuw doelman is de ernstige blessure van Neuer. De Duitse doelman liep een beenbreuk op tijdens een skivakantie, waardoor hij de rest van het jaar is uitgeschakeld. Al eerder was bekend dat Alexander Nübel, de doelman die eigendom is van Bayern maar verhuurd is aan AS Monaco, definitief niet terug naar Beieren komt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!