Transfernieuws

'Ten Hag en co. bereiden bod van 60 miljoen voor op Muani, concurrentie Bayern'

'Ten Hag en co. bereiden bod van 60 miljoen voor op Muani, concurrentie Bayern'

02-01-2023 18:59 Laatste update: 19:09
2

Manchester United en Bayern München zijn geïnteresseerd in Randal Kolo Muani van Eintracht Frankfurt. Dat meldt L’Équipe.

Volgens de Franse krant is het Manchester United van manager Erik ten Hag van plan om in januari een bod van zestig miljoen euro uit te brengen op de Franse aanvaller van Eintracht Frankfurt. Bayern München zou de international pas in de zomer willen overnemen en al contact hebben met de belangenbehartigers van de aanvaller. Muani zou zelf de voorkeur hebben om in de Bundesliga te blijven.

Het is al langer bekend dat Ten Hag na het vertrek van Cristiano Ronaldo graag een aanvaller naar Manchester zou willen halen. The Mancunians zouden nu uitgekomen zijn bij Muani. De spits kwam dit seizoen 23 keer in actie voor Frankfurt. Daarin scoorde Muani acht keer en gaf hij elf assists. Ook speelde Muani drie duels op het WK bij Frankrijk. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij één assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!