Transfernieuws

'Ajax druk bezig met komst doelman: eerste bod op Rulli afgewezen door Villarreal'

'Ajax druk bezig met komst doelman: eerste bod op Rulli afgewezen door Villarreal'

2 januari - 18:11
3

Villarreal CF heeft het eerste bod van Ajax op Gerónimo Rulli afgewezen. Dat meldt het Spaanse Relovo.

Het is een publiek geheim dat Ajax deze winter op zoek is naar een doelman en Rulli is een van de vele namen die al voorbij zijn gekomen. De sluitpost, die met Argentinië als tweede viool het WK in Qatar won, is een van de topkandidaten om het doel van de Amsterdammers te komen verdedigen. Volgens Relovo heeft Ajax zelfs een bod uitgebracht op Rulli, maar dat werd door Villarreal resoluut naar de prullenbak verwezen.

Villarreal is wel bereid te luisteren naar de Amsterdammers. Ajax zou de komst van Rulli niet op willen geven, waardoor de onderhandelingen over de doelman verdergaan. De verwachting is dat de landskampioen snel een nieuwe poging zal wagen. Het eerste bod van Ajax was in ieder geval onvoldoende. De Primera División-club wil een veel hoger bod zien, voor er over een transfer nagedacht kan worden.

Rulli zou zelf wel openstaan voor een transfer naar Amsterdam. De dertigjarige sluitpost heeft nog een contract tot medio 2024 bij Villarreal, dat hem in 2020 voor vijf miljoen euro overnam van Real Sociedad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie