Nieuws

Noppert: Ik zie wel wat er de komende weken allemaal op me afkomt

Noppert: "Ik zie wel wat er de komende weken allemaal op me afkomt"

02-01-2023 17:41
3

Voor Andries Noppert was 2022 een jaar om niet snel te vergeten. De doelman werkte zich van reservedoelman bij Go Ahead Eagles op tot eerste keeper van Oranje én hij werd vader.

"Mijn wens is dat iedereen in 2023 gezond blijft. Ik heb uiteraard wel een sportieve ambitie: zo goed mogelijk presteren met Heerenveen", aldus Noppert tegenover de Leeuwarder Courant. Dat terwijl het ook mogelijk is dat de doelman de club na een halfjaar alweer verlaat. "Ik zie wel wat er de komende weken allemaal op me afkomt. Misschien is dit voor Heerenveen wel het moment om geld aan mij te verdienen. En komt er geen club? Dan zit ik hier ook op mijn plek en ben ik trots om voor Heerenveen te voetballen."

Voor Noppert bestond 2022 uit alleen maar geluk. "Geluk met de geboorte van mijn zoontje in maart. Geluk met de kans die ik bij Go Ahead Eagles heb gekregen. Geluk met de transfer in de zomer naar mijn jeugdliefde, want zo voelt Heerenveen voor mij. Geluk met mijn selectie voor Oranje én geluk dat ik eerste doelman op een WK ben geworden."

"Weet je, ik heb heel vaak gezegd dat ik nooit geluk had in mijn leven. Maar dat is inmiddels allemaal wel rechtgezet, geloof ik. Voor mij was 2022 het jaar waarin alles klopte", sluit Noppert af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!