Nieuws

'Al Nassr wil meer na vastleggen Ronaldo en mikt op ander Real Madrid-icoon'

'Al Nassr wil meer na vastleggen Ronaldo en mikt op ander Real Madrid-icoon'

02-01-2023 16:07
1

Al Nassr heeft grote plannen op de transfermarkt. Sergio Ramos moet na Cristiano Ronaldo de volgende grote naam worden die verleid wordt tot een overstap naar Saudi-Arabië.

Dat meldt de Spaanse krant MARCA maandag. De doelstelling van Al-Nassr is volgens het dagblad om te kunnen concurreren met Europa. De 36-jarige Ramos is nu de volgende naam die in verband wordt gebracht met de Saudische topclub.

In navolging van Ronaldo moet de Spanjaard, die bij Paris Saint-Germain over een aflopend contract beschikt, naar Al Nassr komen. Het is echter geen uitgemaakte zaak dat Ramos daadwerkelijk gaat vertrekken bij de Franse topclub. Een winters vertrek is hoe dan ook uitgesloten.

Met trainer Rudi Garcia, voormalig Bayern München-middenvelder Luiz Gustavo, doelman David Ospina (onder meer ex-Arsenal- en Napoli) en de Kameroener Vincent Aboubakar lopen er de nodige spelers van naam rond bij Al Nassr. Eerder werden onder meer N'Golo Kanté en Luka Modric in verband gebracht met een overgang naar het Midden-Oosten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!