Transfernieuws

'PSV heeft doelman met Ajax-verleden binnen: presentatie volgt dinsdag'

'PSV heeft doelman met Ajax-verleden binnen: presentatie volgt dinsdag'

02-01-2023 15:08 Laatste update: 15:12
1

Het is een kwestie van tijd voordat PSV de talentvolle doelman Roy Steur gaat presenteren als nieuwste aanwinst, meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens de regionale krant wordt de overgang dinsdag wereldkundig gemaakt.

Al eerder wist het ED naar buiten te brengen dat de transfer van Steur naar Eindhoven ervan zou komen. Eerder repte het dagblad over een transfersom met 'zes cijfers voor de komma'. Nu spreekt het Eindhovens Dagblad over een bedrag van één ton. Maandag stond de 18-jarige keeper voor het eerst op het trainingsveld van Jong PSV

Het is de bedoeling dat de huidige keeper van het beloftenelftal van Bayer Leverkusen voorlopig aansluit bij Jong PSV. Hij gaat zijn krabbel zetten onder een contract tot medio 2025 en wordt gezien als optie voor PSV 1 in de toekomst. Momenteel is het keepersgilde bij de hoofdmacht op orde met Walter Benítez, Joël Drommel en Boy Waterman.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!