Nieuws

Casemiro verrast door ploeggenoot: 'Hij kan in de top vijf van de wereld komen'

Casemiro verrast door ploeggenoot: 'Hij kan in de top vijf van de wereld komen'

02-01-2023 13:12

Casemiro is sinds zijn komst bij Manchester United verrast door Marcus Rashford. De aanvaller is volledig opgeleefd onder manager Erik ten Hag en kan zich met genoeg hard werk volgens de Braziliaan bij de top vijf van de wereld scharen.

Rashford was in de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers van groot belang: de aanvaller had zich verslapen en begon daarom op de bank, maar wist als wisselspeler twee doelpunten te maken en de overwinning aan The Reds te schenken. Casemio kijkt zijn ogen uit wat betreft de vorm van de Engelsman. "Hij is een van de spelers die me echt heeft verrast. Hij is spectaculair. Hij heeft een ongelooflijke manier van slaan, hij is sterk, snel, intelligent...", zegt de middenvelder tegenover ESPN.

Volgens Casemiro is het een genot met Rashford samen te spelen. De aanvaller scoorde drie keer in de laatste drie wedstrijden. "Ik speel graag met hem. Hij geeft me veel energie. Ik weet zeker dat als hij zo blijft, met de omstandigheden die hij heeft, hij gemakkelijk kan een van de vijf beste spelers ter wereld zijn: het is uitzonderlijk", besluit Casemiro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!