Nieuws

'Ronaldo kan donderdag al debuut maken en wordt klaargestoomd voor topwedstrijd'

'Ronaldo kan donderdag al debuut maken en wordt klaargestoomd voor topwedstrijd'

2 januari - 10:56 Laatste update: 11:00

Cristiano Ronaldo zou komende donderdag al zijn debuut kunnen maken voor Al-Nassr. De Portugese superster stapte afgelopen week officieel over naar de Saoedische club en lijkt te worden klaargestoomd voor de topwedstrijd tegen Al Shabab van volgende week. Dat meldt The Daily Mail.

Al-Nassr, waar de Fransman Rudi Garcia hoofdtrainer is, speelt deze week eerst nog tegen Al-Ta'ee, alvorens het op zaterdag 14 januari in de kraker tegen Al Shabab aantreedt. De nieuwe werkgever van Ronaldo is momenteel koploper in de Saudische Professional League. Garcia zou hem met het oog op die cruciale wedstrijd alvast wat speelminuten willen geven.

De fans van Al-Nassr waren in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Al Khaleej op Oudejaarsavond al aan het voortborduren op de komst van hun nieuwe talisman. Ze scandeerden Ronaldo's naam en voerden zijn kenmerkende 'Siiiu'-sprong uit op de tribunes.

Mocht Ronaldo de wedstrijd van donderdag nog niet halen, dan maakt hij waarschijnlijk op 21 januari zijn debuut tegen Al-Ettifaq.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s