Transfernieuws

'Pogba verandert van gedachten: Fransman kan bijtekenen in Engeland'

'Pogba verandert van gedachten: Fransman kan bijtekenen in Engeland'

07-10-2021 09:26 Laatste update: 08-10-2021 09:15

Een opmerkelijke wending in de carrière van Paul Pogba. Waar de Franse middenvelder in eerste instantie zijn contract bij Manchester United niet wilde verlengen, lijkt daar nu verandering in te komen. Pogba staat ervoor open om langer in Engeland te blijven.

Het Franse L'Équipe meldt woensdagavond laat dat Pogba voor meerdere jaren kan bijtekenen bij Manchester United. Met het tekenen van het verbeterde contract wordt hij een van de best betaalde spelers in de Premier League. Afgelopen zomer werd Pogba langdurig gelinkt aan een terugkeer naar Juventus, maar op dit moment heeft Manchester United de beste papieren.

Transferexpert Fabrizio Romano is ook op de hoogte van het aanbod van The Red Devils, al weet hij ook dat Pogba en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola nog geen besluit hebben genomen. Pogba kwam in 2016 over van Juventus en speelde tot dusver 215 wedstrijden voor Manchester United. Daarin maakte hij 38 treffers en was hij 49 keer aangever.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!