Nieuws

'Vader Bellingham ziet zoon liever naar Engeland verhuizen in plaats van Madrid'

'Vader Bellingham ziet zoon liever naar Engeland verhuizen in plaats van Madrid'

01-01-2023 22:23

De toekomst van Jude Bellingham zou wel eens een opmerkelijke wending kunnen krijgen. De Engelse spelmaker leek te flirten met een transfer naar Real Madrid, maar Britse bronnen weten te melden dat notabene zijn vader het daar niet mee eens is.

Mark Bellingham zou namelijk liever zien dat zijn zoon binnenkort voor Liverpool tekent. De razendsnelle opkomst van zijn zoon is bij de grootste clubs ter aarde uiteraard niet onopgemerkt voorbij gegaan. Ook op het WK maakte de 19-jarige Engelsman indruk. In de afgelopen weken werd duidelijk dat Bellingham zelf graag naar Spanje zou willen vertrekken, maar zijn vader denkt daar dus anders over.

Real Madrid en Liverpool zijn de twee grootste kandidaten om de Dortmund-speler binnen te halen. Hij moet naar verluidt om en na bij de 150 miljoen euro gaan kosten. Een deal in januari lijkt vrijwel uitgesloten, omdat de Duitse grootmacht vastbesloten is hem in ieder geval tot het einde van het seizoen te behouden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!