Nieuws

'Modric heeft geen zin in 'Ronaldo-transfer' en wijst aanbiedingen van de hand'

'Modric heeft geen zin in 'Ronaldo-transfer' en wijst aanbiedingen van de hand'

01-01-2023 21:40

Waar Cristiano Ronaldo in de afgelopen week officieel naar Saoedi-Arabië vertrok, stelt Luka Modric daar absoluut geen zin in te hebben. De Kroatische superster sluit een dergelijk lucratief aanbod uit, zo meldt het Spaanse MARCA.

De 37-jarige spelmaker zou al kansen hebben gekregen om zijn carrière met fortuinen af te sluiten in de zandbak of de Verenigde Staten, maar wees ze allemaal van de hand. Modric liet op het WK in Qatar zien nog alle capaciteiten in huis te hebben om in de absolute wereldtop te spelen en is daarom liever nog een extra jaar actief bij Real Madrid.

Zijn Portugese oud-teamgenoot maakte de overstap dus wel. Ronaldo gaat in twee jaar tijd om en nabij de tweehonderd miljoen euro verdienen. Astronomische bedragen die meer toppers naar Saoedi-Arabië moeten kunnen leiden, zo denkt men. Zo zou naast beide heren ook Sergio Ramos op het verlanglijstje staan van meerdere Arabische clubs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!