Nieuws

'Nieuwe Premier League-club richt vizier op Álvarez bij vertrek sterkhouder'

'Nieuwe Premier League-club richt vizier op Álvarez bij vertrek sterkhouder'

01-01-2023 19:59

Interessant gerucht uit Engeland. Volgens journalist Graeme Bailey staat Edson Álvarez op de radar van West Ham United. De Ajax-middenvelder zou in de zomer een transfer kunnen maken naar The Hammers.

De Engelsman stelt dat de Mexicaan nauwlettend in de gaten wordt gehouden en dat hij een beoogd vervanger is van Declan Rice. De clubleiding verwacht dat de Engels international na dit seizoen gaat vertrekken bij West Ham.

Álvarez was eerder al in beeld bij Chelsea, maar nu de Londenaren meer werk zouden willen maken van Benfica-middenvelder Enzo Fernández lijkt die vlieger niet meer op te gaan. Hij kan in ieder geval rekenen op lof van Bailey. "Ik denk dat Álvarez er één is om in de gaten te houden. Hij is naar mijn mening een van de beste verdedigende middenvelders ter wereld. Hij zal een geweldige vervanger voor Rice kunnen zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!