Nieuws

Lukaku komt opnieuw met spraakmakend interview bij Sky: 'Ik wil bij Inter blijven'

Lukaku komt opnieuw met spraakmakend interview bij Sky: 'Ik wil bij Inter blijven'

01-01-2023 14:46 Laatste update: 15:35

Romelu Lukaku hoopt ook na afloop van dit seizoen nog actief te zijn voor Internazionale. De aan de Italiaanse club verhuurde Belg spreekt die wens uit in een groot interview met Sky Italia.

Sinds de aanvaller in Italië neerstreek voor zijn tweede periode, weet hij nog maar weinig potten te breken, mede ingegeven door veelvuldig blessureleed. "Ik werk hard met de trainers en met het team: nu moet ik reageren op het veld", zegt Lukaku tegen het medium. "De blessure was ernstiger dan verwacht, ik ben meestal iemand die snel terugkomt maar ik had altijd het gevoel dat het niet goed ging."

De Belg is desalniettemin blij om weer terug te zijn op de vertrouwde Milanese bodem. "Ik was zenuwachtig maar ik doe er alles aan om dit team te helpen. Inter gaf me de kans die ik nodig had in mijn carrière. We moeten het nu samen goed doen. Ik wil hier blijven. Ik hoop het de komende zes maanden goed te doen met Inter en maximaal te werken. Uiteindelijk ga ik praten met Chelsea en hopelijk vinden we een oplossing."

Veelbesproken interview

Het gesprek met de zender en de opmerking mag gerust als opvallend worden beschouwd. In 2021 baarde Lukaku al opzien met een veelbesproken interview met hetzelfde medium. De toenmalige Chelsea-speler sprak in een explosief interview hardop zijn wens uit terug te keren naar de Nerazzurri.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!