Opstellingen

Emery baart opzien en zet WK-winnaar op de bank: Lloris 'gewoon' in Spurs-basis

Emery baart opzien en zet WK-winnaar op de bank: Lloris 'gewoon' in Spurs-basis

01-01-2023 14:35

De opstellingen voor het duel tussen Aston Villa en Tottenham Hotspur zij bekend. Opvallende afwezige in de basiself van de ploeg van Unai Emery is Emiliano Martínez. De Argentijnse WK-winnaar wordt op de bank gehouden.

in Qatar groeide Martínez nog uit tot Beste Doelman van het Toernooi. Met twee gestopte penalty's tegen Oranje in de kwartfinale én een gestopte strafschop van Kingsley Coman in de finale tegen Frankrijk groeide de veelbesproken sluitpost uit tot absolute uitblinker aan Argentijnse zijde.

Antonio Conte kiest bij Tottenham Hotspur 'gewoon' voor Hugo Lloris. De keeper verdedigde het Franse doel in de kwartfinale. Voor de rest beginnen ook wereldkampioen Christian Romero en de andere WK-ganger Ivan Perisic, Heung-Min Son en Harry Kane in de basis bij de nummer vijf van de Premier League. Aston Villa staat voorafgaand aan het duel twaalfde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!