Transfernieuws

'Bayern komt in zoektocht naar nieuwe keeper uit bij WK-uitblinker van Sevilla'

'Bayern komt in zoektocht naar nieuwe keeper uit bij WK-uitblinker van Sevilla'

01-01-2023 13:33

Bayern München is na de zware blessure van eerste keuze Manuel Neuer op zoek naar een nieuwe doelman. BILD brengt de Duitse grootmacht nu in verband met WK-uitblinker Yassine Bounou namens Marokko.

De gebruikelijke Sevilla-keeper speelde met Marokko een ijzersterk toernooi, waardoor hij nu in de belangstelling van Der Rekordmeister is komen te staan. BILD weet dat de 31-jarige keeper één van de namen op het verlanglijstje van Bayern is. Zijn contract bij de Andalusiërs loopt tot medio 2025, waardoor er een afkoopsom op tafel moet komen.

Yann Sommer geldt nog altijd al 'topkandidaat' volgens de Duitse boulevardkrant. De Borussia Mönchengladbach-goalie loopt deze zomer uit zijn contract. Het voortijdig afbreken van de huurperiode van Alexander Nübel bij AS Monaco geldt daarnaast altijd nog als (kostbare) optie.

Neuer mist de rest van het seizoen door een beenbreuk die hij na afloop van het WK opliep door een ongeluk tijdens het skiën. In een eerder stadium liet sportief directeur Hasan Salihamidžić zich al ontvallen dat er in de winterse transferperiode versterkingen bij Bayern mogen worden verwacht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!