Nieuws

United-boegbeeld geeft Maguire advies: 'Met Ten Hag werkt het niet voor hem'

United-boegbeeld geeft Maguire advies: 'Met Ten Hag werkt het niet voor hem'

1 januari - 10:49
0

Volgens Rio Ferdinand doet Harry Maguire er goed aan een andere club te zoeken. De aanvoerder van Manchester United komt weinig aan de bak onder manager Erik ten Hag, ondanks het sterke WK van de centrale verdediger. 

Volgens Ferdinand zal Maguire onder Ten Hag geen kansen op veel speeltijd meer krijgen. De Nederlander heeft zijn centrale blok gevonden met Raphaël Varane en Lisandro Martínez en daarom is er geen ruimte voor de Engelsman. "Als ik hem was, zou ik zeker een andere club zoeken", stelt Ferdinard bij BT Sport. "We hebben allemaal kunnen zien hoe hij het op het WK deed. Zijn optredens voor Engeland waren onberispelijk; foutloos. Maar bij United en deze manager werkt het gewoon niet voor hem. De coach heeft met zijn keuzes laten zien dat hij zeker niet tot de eerste twee tot drie keuzes voor de positie van centrale verdediger behoort."

Maguire kwam dit seizoen slechts twee keer in de basis in actie voor The Red Devils en moest het vervolgens met invalbeurten doen. De verdediger kwam in 2019 over van Leicester City voor bijna negentig miljoen euro en is nog altijd de duurste centrale verdediger ter wereld. Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk bezetten plek twee en drie op die lijst. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie