Transfernieuws

'Feyenoord-flop wordt uit zijn lijden verlost en keert terug naar Noorwegen'

'Feyenoord-flop wordt uit zijn lijden verlost en keert terug naar Noorwegen'

31-12-2022 15:39 Laatste update: 15:41

Feyenoord-flop Fredrik André Bjørkan gaat binnenkort een nieuwe uitdaging aan in zijn vaderland Noorwegen. FK Bodö/Glimmt is volgens 1908 druk bezig met het binnenhalen van de linksback.

Afgelopen zomer huurden de Rotterdammers op de slotdag van de transferwindow de vleugelverdediger van Hertha BSC. Indruk wist Bjørkan in het shirt van Feyenoord allerminst te maken. Verder dan één basisoptreden bij Go Ahead Eagles kwam hij niet.

Ook in Berlijn wordt niet langer prijs gesteld op de aanwezigheid van de Noor. Hertha BSC is bezig om de tot medio 2026 doorlopende verbintenis voortijdig te beëindigen, weet 1908. Door de voortijdig afgebroken huurdeal gaat Feyenoord 'tonnen' besparen aan salariskosten voor Bjørkan.

Het vertrek lijkt een kwestie van tijd. Op Oudejaarsdag speelde Feyenoord een onderling oefenduel met de eigen selectie. De Rotterdammers publiceerden zo'n vijftig foto's van de sessie, waarop Bjørkan al niet meer te zien was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!