Nieuws

'PSV geïnteresseerd in aanstaand Chelsea-spits: andere posities worden overwogen'

'PSV geïnteresseerd in aanstaand Chelsea-spits: andere posities worden overwogen'

31-12-2022 14:30 Laatste update: 14:44

PSV is volgens het Eindhovens Dagblad druk bezig met de komst van een aanvaller. Versterkingen op andere posities zijn niet bij voorbaat uitgesloten voor de Brabanders.

Eén van de spelers die PSV volgt zou aanstaand Chelsea-aanvaller David Datro Fofana (20) uit Ivoorkust zijn. Momenteel staat de Ivoriaan nog onder contract bij Molde FK uit Noorwegen. Die club verkocht hem onlangs voor tien miljoen euro aan The Blues. Italiaanse media weten dat de Eindhovenaren hem nog steeds willen vastleggen, hetzij op huurbasis.

Het Eindhovens Dagblad stelt die berichtgeving gecheckt te hebben bij PSV en tot de conclusie te zijn gekomen dat tot op heden er geen 'enkele concrete actie' is ondernomen voor het huren van Fofana. 'Als Chelsea bereid zou zijn om hem te verhuren, dan is het echter de vraag of PSV wel de club is waar zijn voorkeur naar uit zou gaan. Zeker omdat Luuk de Jong op dit moment de eerste spits is.', klinkt het.

Daarnaast weet de regionale krant dat de huidige nummer drie van de Eredivisie ook op andere posities de ogen openhoudt, hoewel algemeen directeur Marcel Brands zou hebben aangegeven dat er nog geen officiële gesprekken zijn gestart

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s