Opstellingen

Ten Hag onthult opstelling Manchester United: opvallende wijziging in de aanval

Ten Hag onthult opstelling Manchester United: opvallende wijziging in de aanval

31-12-2022 12:41

Erik ten Hag heeft de basisopstelling van Manchester United voor de laatste wedstrijd van het jaar prijsgegeven. De Nederlander heeft plaatsgemaakt voor een verrassende naam tegen Wolverhampton Wanderers.

In de defensie is er aan de linkerkant opnieuw plaats voor het duo Luke Shaw en Tyrell Malacia. Eerstgenoemde speelde tegen Nottingham Forest ook al als linkercentrale verdediger, wat hem goed afging. Met Aaron Wan-Bissaka en Raphaël Varane wordt de verdediging gecomplementeerd. Eerstgenoemde vervangt de nog altijd geblesseerde Diogo Dalot. Argentijns wereldkampioen Lisandro Martínez ziet nog niet bij de selectie.

Ten Hag stelt met Casemiro, Christian Eriksen en Bruno Fernandes zijn gebruikelijke middenveld op. De Nederlandse manager liet zich op de persconferentie nog lovend uit over de Braziliaan, die zijn hart heeft veroverd.

In de aanval is er gek genoeg geen plaats voor Marcus Rashford. De Engelsman heeft zich met twee goals in twee wedstrijden aardig laten zien, maar moet nu plaatsmaken voor Alejandro Garnacho. Het duel tussen The Wolves en United begint om 13.30.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia; Casemiro, Eriksen, Fernandes; Antony, Martial, Garnacho.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!