Transfernieuws

Lammers onderdeel van huurwissel: Nederlander maakt seizoen af bij Sampdoria

Lammers onderdeel van huurwissel: Nederlander maakt seizoen af bij Sampdoria

02-01-2023 14:46 Laatste update: 14:47

Sam Lammers vertrekt voor een half jaar naar Sampdoria, meldt de Italiaanse club. De 25-jarige spits is eigendom van Atalanta Bergamo en werd al verhuurd aan Empoli, maar is nu onderdeel van een wissel. Sampdoria-spits Francesco Caputo vertrekt naar Empoli, terwijl Lammers de omgekeerde weg bewandeld.

Sinds zijn vertrek bij PSV wil het nog niet echt lukken voor Lammers. Waar de Nederlander nog schitterde bij SC Heerenveen en in Eindhoven, blijven zijn goede prestaties in Italië maar uit. Lammers wordt momenteel voor het tweede seizoen op rij uitgeleend. Waar Eintracht Frankfurt en Empoli zijn vorige tijdelijke werkgevers waren, wordt dat nu Sampdoria.

Lammers maakte dit seizoen slechts één goal in veertien wedstrijden, terwijl Caputo het met één goal in vijftien wedstrijden niet veel beter deed. De Italiaan heeft echter een rooskleurig verleden bij Empoli, dat hem maar wat graag weer in de armen wil sluiten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!