Transfernieuws

Romano: Chelsea geeft gas bij voor Fernández en wil wintertransfer realiseren

Romano: Chelsea geeft gas bij voor Fernández en wil wintertransfer realiseren

31-12-2022 11:45 Laatste update: 11:48

Chelsea heeft het gaspedaal vol ingetrapt om Enzo Fernández los te weken bij Benfica. Volgens Fabrizio Romano zijn The Blues van plan hem deze transferwindow nog in te lijven.

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Fernández hoog op de lijst zou staan van Chelsea. Volgens de laatste ontwikkelingen zou de Engelse grootmacht niet willen voldoen aan het genoemde bedrag van 120 miljoen euro, maar volgens de Italiaanse transferexpert lijkt de club zich niet neer te leggen bij het uitblijven van een transfer van het Argentijnse talent.

Romano stelt dat Chelsea de komende uren en dagen gas bij gaat geven om Fernandez deze winter nog naar Stamford Bridge te halen. Of de WK-revelatie daadwerkelijk naar de Premier League gaat verkassen, hangt af van Benfica. Portugees-directeur Rui Costa gaat zich over de zaak buigen.

Mocht de club van Roger Schmidt hun sterspeler kwijtraken, dan is dat de tweede klap in korte tijd. De Portugezen verloren vrijdagavond met 3-0 van SC Braga, een resultaat dat verre van in lijn is met de eerste competitiehelft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!