Nieuws

'Met Karim gaat het goed, maar de Benzema van vorig jaar had er nu meer gemaakt'

'Met Karim gaat het goed, maar de Benzema van vorig jaar had er nu meer gemaakt'

31-12-2022 11:30
0

Karim Benzema was vrijdagavond sinds lange tijd weer eens belangrijk voor Real Madrid. De veelbesproken Fransman schroefde zijn doelpuntenproductie op met twee treffers, maar Thibaut Courtois stelt nog altijd dat de Benzema van afgelopen seizoen er meer had gehad.

Ondanks zijn Ballon d’Or maakt Benzema nog geen al te gelukkig voetbalseizoen door. Waar de Franse topspits zijn elftal afgelopen jaar vrijwel elke week bij de hand nam, blijft die rol dit seizoen wat beperkt. Ook het voor hem veelbelovende WK viel door een blessure in het water, waar tot op de dag van vandaag nog altijd nodige controverse over bestaat.

"Met Karim gaat het goed", verzekerde Courtois de pers na de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Real Valladolid. De blessures van Benzema gooien dit seizoen roet in het eten. "Hij mist wat ritme. De Karim van afgelopen seizoen had er nu meer gemaakt, maar dit is goed voor zijn zelfvertrouwen. Voor ons ook, wij moeten druk blijven zetten op de koplopers."

Ondanks dat Benzema over het algemeen overkomt als een zeer stoïcijns persoon, vertelde de wijze waarop hij zijn eerste doelpunt vierde wat anders. De Fransman nam uitgebreid de tijd om zijn succes met de meegereisde Real-supporters te vieren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie