Transfernieuws

'Zomaar 40 of 50 miljoen' voor Madueke, Sangaré 'ongetwijfeld' naar Engeland

'Zomaar 40 of 50 miljoen' voor Madueke, Sangaré 'ongetwijfeld' naar Engeland

31-12-2022 08:58 Laatste update: 08:58
1

Ruud van Nistelrooy liet al weten dat er na Cody Gakpo niemand meer mag vertrekken deze winter bij PSV. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat daar komende zomer weer verandering in komt.

 "Als club moeten wij ervoor gaan zorgen dat we in de winters niet meer onze beste speler kunnen kwijtraken. Door financieel stabiel te zijn inderdaad", liet Van Nistelrooy op de persconferentie weten na de 3-0 oefenzege tegen AC Milan. PSV wil sterker in de schoenen staan bij uitgaande transfers en bovendien de miljoenen die het vangt 'geregisseerd' bijschrijven, schrijft het ED.

Ook komende zomer zou PSV een flink geldbedrag kunnen vangen. Volgens het ED zou een speler als Noni Madueke 'zomaar veertig of vijftig miljoen euro' kunnen opleveren. Daarnaast lijkt een zomerse exit van Ibrahim Sangaré vrijwel zeker. 'Hij gaat komende zomer ongetwijfeld naar de Premier League, waarbij het voor PSV vervelend is dat er een clausule in zijn contract herleeft', aldus de lokale krant.

Naast Sangaré en Madueke zou er ook interesse zijn voor Armando Obispo, Jordan Teze, Mauro Júnior en Joey Veerman. 'Al ligt het helemaal niet voor de hand dat PSV hen deze zomer allemaal al van de hand wil doen, in het kader van de continuïteit.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!