Nieuws

Van Gaal, De Boer en Bosz aan Brugge gelinkt: 'Zou interessante stap kunnen zijn'

Van Gaal, De Boer en Bosz aan Brugge gelinkt: 'Zou interessante stap kunnen zijn'

30-12-2022 17:52

Club Brugge is na het ontslag van Carl Hoefkens op zoek naar een nieuwe trainer. Volgens Het Laatste Nieuws zijn de Bruggelingen in verregaande onderhandelingen met een nieuwe coach. Sudpresse linkt drie Nederlanders aan de Belgische topclub.

Het gaat om Louis van Gaal, Frank de Boer en Peter Bosz. 'Louis Van Gaal, die sinds het einde van het WK met Nederland vrij is, zou in de verleiding kunnen komen, maar dat zal waarschijnlijk niet het geval zijn, aangezien de succesvolle coach aan veel nationale teams wordt gelinkt', schrijft Sudpresse.

De Boer is sinds zijn ontslag bij Oranje ook een vrij man, terwijl ook Bosz na zijn vertrek bij Olympique Lyon nog niet bij een nieuwe club tekende. 'Ook Frank de Boer en Peter Bosz zijn beschikbaar aangezien ze al een paar weken clubloos zijn. Terugkeren naar een ambitieuze club en toch in de Champions League blijven, zou voor beide mannen een interessante stap kunnen zijn', aldus Sudpresse.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!