Transfernieuws

Bayern München gaat de transfermarkt op en bekijkt 'opties' na wegvallen duo

Bayern München gaat de transfermarkt op en bekijkt 'opties' na wegvallen duo

30-12-2022 11:11

Herbert Hainer heeft bevestigd dat Bayern München de winterse transfermarkt opgaat in de zoektocht naar versterkingen. Dat zegt de directeur van Der Rekordmeister in een groot clubinterview.

De Duitse winterkampioen zag met Lucas Hernández en Manuel Neuer onlangs twee gewaardeerde basiskrachten langdurige geblesseerd uitvallen. "Beide blessures waren natuurlijk even schrikken", vertelt Hainer op de clubsite. "Ze zullen in de tweede fase van het seizoen ontbreken en onze sportief directeur Hasan Salihamidžić gaat kijken naar opties op de transfermarkt."

De beleidsbepaler erkent dat Bayern door het wegvallen van het duo voor een uitdaging staat. "We zien het ook als kans en dat maakt onderdeel uit van ons DNA. Onze spelers zullen alles geven om in 2023 ook titels te winnen voor hun geblesseerde teamgenoten." Julian Nagelsmann, bezig aan zijn tweede jaar als hoofdtrainer, maakt een goede indruk op Hainer. "Hij is zeer professioneel, gefocut en altijd klaar voor het volgende niveau."

In oktober werd Hainer herkozen als voorzitter van Bayern. Zijn belangrijkste doelstelling? "Titels winnen", lacht hij. "Dat is waar het hier om draait."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!