Transfernieuws

Kicker: Schreuder wijst na Barcelona-vertrek Zwitserse aanbieding af

Kicker: Schreuder wijst na Barcelona-vertrek Zwitserse aanbieding af

17-12-2021 21:14

Alfred Schreuder gaat niet aan de slag als de nieuwe trainer van FC Basel. De Nederlander, die na zijn vertrek bij FC Barcelona zonder club zit, wil liever niet midden in een seizoen bij een club instappen.

Dat meldt het Duitse Kicker, dat het nieuws dat Basel Schreuder graag als nieuwe trainer wilde hebben naar buiten bracht. De Nederlander had Patrick Rahmen, die op dit moment nog aan het roer staat bij de Zwitserse club, op moeten volgen. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Rahmen de laan uit wordt gestuurd door Basel.

Schreuder wil liever aan het begin van volgend seizoen aan een nieuwe klus beginnen en ziet het niet zitten om halverwege dit seizoen bij een nieuwe club aan de slag te gaan. Hij was assistent van Ronald Koeman bij Barcelona, maar na de tegenvallende resultaten werd de Nederlandse technische staf weggestuurd door de Spaanse grootmacht. Schreuder was eerder werkzaam als hoofdcoach van FC Twente en Hoffenheim.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!