Opstellingen

Ajax op oorlogssterkte: zes WK-gangers in de basis voor oefenduel met Telstar

Ajax op oorlogssterkte: zes WK-gangers in de basis voor oefenduel met Telstar

30-12-2022 10:51 Laatste update: 10:54

Ajax heeft de opstelling voor het oefenduel met Telstar bekendgemaakt. De ploeg van Alfred Schreuder treedt aan in een sterke opstelling. Zes spelers die acte de présence gaven op het WK in Qatar verschijnen vanaf de eerste minuut binnen de lijnen.

Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Owen Wijndal vormen de achterste linie. Op doel staat zoals gebruikelijk Remko Pasveer opgesteld. Het middenveld wordt bemand door Davy Klaassen, Kian Fitz-Jim en Edson Álvarez. In de aanval kiest Schreuder voor Mohammed Kudus, Lorenzo Lucca en Dusan Tadic.

De verwachting is dat de Ghanese WK-uitblinker start als hangende rechtsbuiten, een rol die hij bij The Black Stars met verve vervulde. Om 12.00 uur wordt op De Toekomst afgetrapt voor de wedstrijd tegen de Keuken Kampioen Divisie-ploeg. Het duel is live te volgen via het Youtube-kanaal van de Amsterdammers.

De opstelling van Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Fitz-Jim, Álvarez, Klaassen; Kudus, Lucca, Tadic.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!