Opinie

Noppert: Tot dusver zijn het mooie verhalen die ik ook zelf kan verzinnen

Noppert: "Tot dusver zijn het mooie verhalen die ik ook zelf kan verzinnen"

30-12-2022 10:39

Andries Noppert heeft in gesprek met De Telegraaf de interesse van Ajax in hem bevestigd. De sc Heerenveen-doelman is op zijn plek in Friesland, maar sluit niet uit nog deze winter de overstap naar Amsterdam te gaan maken.

De interesse van Ajax in Noppert is inmiddels een publiek geheim. De nuchtere keeper (28) windt er in gesprek met De Telegraaf geen doekjes om. "Ik weet dat ik op een lijst sta", zegt Noppert tegen de ochtendkrant. "Maar ze zullen daar genoeg mensen hebben rondlopen om de juiste keuze te maken. Ajax is een topploeg en speelt elk jaar Champions League."

Van concrete interesse van welke club dan ook is nog geen sprake. "Tot die tijd zijn het mooie verhalen en die kan ik zelf ook verzinnen. Natuurlijk lopen er gesprekken hier en daar, maar ik blijf rustig en zit nog met trots bij Heerenveen, wat mijn club is." De Oranje-international erkent wel dat na een sterk WK dit een uitgelezen kans is zijn status te verzilveren met een transfer. "Dat dit voor mij een moment is om een stap te maken, daar heb je geen verstand voor nodig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie