Nieuws

Coutinho bijt fel van zich af na speculaties in media: 'Dat gesprek NOOIT gevoerd'

Coutinho bijt fel van zich af na speculaties in media: 'Dat gesprek NOOIT gevoerd'

30-12-2022 09:47 Laatste update: 09:51
0

Philippe Coutinho heeft zijn vermeende vertrekwens bij Aston Villa tegensproken. De Braziliaanse technicus werd amper een half jaar na zijn definitieve komst naar The Villans in verband gebracht met een voortijdig afscheid, maar daar blijkt niets van waar te zijn.

 De afgelopen zomer definitief van FC Barcelona overgekomen Coutinho heeft er een teleurstellende eerste seizoenshelft opzitten bij Aston Villa en zou daarom willen vertrekken, volgens onder meer diverse Britse en Braziliaanse media. 'Ik heb de laatste dagen veel nieuws gezien met mijn naam', schrijft de international op zijn Instagram-pagina.

'Er zijn leugens begonnen en ik ben hier nu om dit op te helderen. Ik heb NOOIT op enig moment een gesprek gehad met de vraag om de club te verlaten. Ik ben hier gelukkig en mijn familie ook. Mijn enige focus ligt bij mijn herstel en ervoor te zorgen dat de club zijn doelen bereikt.'

Sinds januari van dit jaar komt Coutinho uit voor de Engelse middenmoter, die hem destijds huurde van FC Barcelona. Op 1 juli van dit jaar maakte hij voor twintig miljoen euro de definitieve overstap naar Aston Villa. In 2018 telden de Spanjaarden nog 135 miljoen euro voor hem neer.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Philippe Coutinho (@phil.coutinho)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie