Nieuws

'Feyenoord hoeft niet te rekenen op komst oud-Ajacied, wil in Spanje blijven'

'Feyenoord hoeft niet te rekenen op komst oud-Ajacied, wil in Spanje blijven'

30-12-2022 07:18

Feyenoord hoeft niet te rekenen op de winterse komst van Nemanja Gudelj. Dat meldde het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl donderdag op haar website.

Vorig jaar werd de 31-jarige Serviër al gelinkt aan de koploper van de Eredivisie. Ook in de huidige transferperiode wordt er door Feyenoord gezocht naar versterkingen op het middenveld. Met het oog op de verwachte lange uitschakeling van Quinten Timber is de spoeling immers dun. De fansite weet echter te stellen dat Gudelj, die momenteel voor Sevilla speelt, graag in Spanje wil blijven.

De middenvelder spreekt vloeiend Nederlands en vertegenwoordigt een transferwaarde van om en nabij de vier miljoen euro. Tussen 2009 en 2016 was hij al eens actief in de Eredivisie, voor achtereenvolgens NAC Breda, AZ en Ajax. Op het WK in Qatar kwam Gudelj tweemaal in actie. Ook zijn vader Nebojsa is een bekende naam in het Nederlandse voetbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!