Nieuws

'Napoli denkt aan andere oud Eredivisiespeler bij een winters vertrek van Lozano'

'Napoli denkt aan andere oud Eredivisiespeler bij een winters vertrek van Lozano'

29-12-2022 17:58

David Neres geldt als dé potentiële opvolger van Hirving Lozano bij Napoli, weet Corriere dello Sport. De Braziliaan staat hoog op de verlanglijst wanneer de Mexicaan ervoor kiest om een ander avontuur aan te gaan.

Lozano ligt tot medio 2024 vast bij Napoli en heeft aangegeven dat hij er voor openstaat om zijn heil elders te zoeken. De 27-jarige rechtsbuiten is bezig aan zijn vierde seizoen in Napels en zou volgens het Italiaanse medium bij een goed bod mogen vertrekken.

Mocht er een transfer van komen, dan is Neres de speler die in zijn Mexicaanse voetsporen moet gaan treden. De voormalig Ajacied heeft een geweldige eerste seizoenshelft achter de rug bij Benfica, waar hij afgelopen zomer door werd aangetrokken. De Braziliaan is weer helemaal opgeleefd onder Roger Schimdt en wist al acht keer te scoren en acht assists te geven in twintig wedstrijden.

Het is niet de eerste keer dat Neres in verband wordt gebracht met Napoli. In 2019 – toen hij nog in Amsterdam actief - stond hij ook al op de Napolitaanse radar. Het kostenpaaltje is wel flink voor de Italianen: naar verluidt moet er veertig miljoen euro op tafel komen om een overgang te realiseren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!